VILLAGE DU OFF

Construction of the scenography of ''le village du OFF'' for the theatre festival ''Festival OFF d'Avignon 2016''. Project made with the set designer Anabel STREHAIANO and the technical director Jonathan DOUCHET

 

Construction of several modules:     

  • 5 tree boxes to protect the trees trunks while providing seating for the public (wood)     

  • 3 lecterns readings for press reviews, one including a touch screen (wood)     

  • A mobile furniture for the control panel (metal & wood)    

  • 9 racks to hold the flyers of the 1,300 daily shows (metal & wood)     

  • 3 stage extensions to transform a square stage into a semicircle stage. (metal & wood)

Projet de construction de la scénographie du village du OFF pour le festival OFF d'Avignon 2016. Projet réalisé avec la conceptrice/scénographe Anabel STREHAIANO et le directeur technique Jonathan DOUCHET

Construction de plusieurs modules :

  • 5 boîtes à arbres permettant de protéger les troncs des arbres tout en offrant des assises pour le public (bois)

  • 3 lutrins de lectures pour les revues de presse, dont 1 intégrant un écran tactile (bois)

  • une régie mobile (métal & bois)

  • 9 présentoirs pour accueillir les flyers des 1300 spectacles (métal & bois)

  • 3 extensions de scènes pour transformer une scène carrée en demi-cercle. métal et bois)
     

Crédit photo : AF&C Cédric Delestrade / ACM

Mathieu Grosche Designer Explorer

Mathieu Grosche Designer Explorer